Bine ai venit! E-Mail: [email protected], Telefon: 0238-719107

Ceremonie de depunere a jurământului militar

Ceremonie  de depunere a jurământului militar

Ceremonie de depunere a jurământului militar

Astăzi, 22 octombrie 2021, 184 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” au depus Jurământul Militar, legământul de credinţă faţă de neam şi ţară. Atât cei 128 de elevi de anul I (93 de băieți și 35 de fete) de la profilul maiștri militari, cât și cei 56 elevi de la profilul subofițeri (41 băieți și 15 fete) au jurat credință patriei, o adeziune sacră care reprezintă prima treaptă de afirmare într-o carieră militară.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din localitatea Boboc, comuna Cochirleanca, județul Buzău, într-un cadru restrâns, elevii având alături maxim doi membri de familie, respectând toate măsurile privind prevenirea infectării cu coronavirus (COVID-19) dispuse la nivelul Ministerului Apărării Naționale.
La ceremonia organizată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a fost prezent șeful Secției Învățământ din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, comandor Cătălin Băsescu.