Bine ai venit! E-Mail: [email protected], Telefon: 0238-719107

Festivitatea de Absolvire a promoţiei 2020 ,,GENERAL IOAN EMANOIL FLORESCU”

Festivitatea de Absolvire a promoţiei 2020 ,,GENERAL IOAN EMANOIL FLORESCU”

Comunicat de presă Festivitatea de Absolvire a promoţiei 2020 ,,GENERAL IOAN EMANOIL FLORESCU”

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2020 ,,GENERAL IOAN EMANOIL FLORESCU”

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat vineri, 31.07.2020, ora 9:00, la sediul instituției, într-un cadru restrâns, festivitatea de absolvire și acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a și de sergent pentru absolvenții promoției 2020, denumită onorific ,,General Ioan Emanoil Florescu”.

În cadrul ceremoniei, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a  84 de absolvenți (76 băieți și 8 fete), iar la gradul de sergent 115 absolvenți (87 de băieți și 28 de fete). Aceștia vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre din Armata României.

La festivitate au participat din partea Statului Major al Forțelor Aeriene, general de flotilă aeriană Iulian Pațilea, din partea Statului Major al Apărării, colonel Daniel Bănică și din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite, comandor Gelu Zamfir.

Festivitatea s-a desfăşurat în condiţii speciale, adaptate la condiţiile de pandemie, cu respectarea tuturor restricţiilor pe plan naţional astfel încât să se limiteze răspândirea infecţiei cu SARS COV-2.

Ofițer Relații Publice și Promovare Imagine

Sublocotenent Laura Bașturea